Verduurzamen is ons vak.

Sinds 2014 zijn wij dagelijks bezig met het verduurzamen van zowel woning- als utiliteitsbouw.

Wij verduurzamen ieder type vastgoed

Samenwerken

Bij Su-VC zijn we toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid in de vastgoedsector. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om vastgoedeigenaren en beheerders te helpen hun gebouwen te verduurzamen en energie-efficiëntie te verbeteren.

Onze aanpak begint met slimme gebouwopnames en gericht adviseren. Met onze bouwtechnische en installatietechnische inspecties kunnen we snel en effectief de huidige staat van uw vastgoed beoordelen en u voorzien van praktische aanbevelingen voor verbetering.

Daarnaast bieden we gedetailleerd duurzaamheidsadvies voor ieder pand. We analyseren uw gebouwen en identificeren mogelijkheden voor energiebesparing, gebruik van hernieuwbare energiebronnen en andere duurzame oplossingen.

Voor woningcorporaties nemen we het gehele verduurzamingsproces uit handen. Van gebouwopnames tot uitvoering werken we nauw samen met lokale partijen om een vlotte en doeltreffende verduurzaming van uw vastgoed te realiseren.

Door verder te kijken dan alleen de voordeur, kunnen we strategieën ontwikkelen die niet alleen individuele gebouwen, maar hele straten en wijken transformeren tot duurzame gemeenschappen.

Kortom, bij Su-VC streven we ernaar om duurzaamheid tot de norm te maken in de vastgoedsector, waarbij we onze klanten ondersteunen bij elke stap van het proces.

Verduurzaming van vastgoed

Complex strategie

We bieden strategische planning en adviesdiensten om vastgoedportefeuilles te verduurzamen.

Gemeentelijk Vastgoed

Voor gemeentelijk vastgoed bieden we op maat gemaakte oplossingen om hun vastgoedbestanden te verduurzamen.

Ontzorgingsprogamma

Een allesomvattende aanpak voor het verduurzamen van vastgoed. Vanaf de eerste gebouwopnames tot aan de oplevering van gedetailleerde rapportages.

Gebouwopnames

Met behulp van onze eigen ontwikkelde applicatie bieden wij gedetailleerde gebouwopnames voor nul-metingen.

Rapportages

Onze rapporten bieden inzichten en ondersteunen u bij het nemen van beslissingen omtrent exploitatie met verduurzaming.

Bouwmanagement

Wij staan klaar om u te begeleiden bij het implementeren en initiëren van duurzaamheidsmaatregelen. Wij bieden ondersteuning bij het aanvragen van subsidies, het verkrijgen van offertes en het uitvoeren van bouwmanagement.