Projecten
Mar 20

Ontwikkeling en Bouwmanagement verzorgd voor Bavinkstraat

Ontwikkeling en Bouwmanagement verzorgd voor Bavinkstraat

Een Unieke Bouwstijl voor een Unieke Ervaring

Dit project onderscheidt zich door zijn keuze voor een unieke bouwstijl, die bedoeld is om iets speciaals toe te voegen aan de binnenstad van Almelo. De stadswoningen zijn met oog voor detail en karakter ontworpen en gebouwd, waardoor ze bijdragen aan de esthetische waarde van de omgeving.

Duurzaamheid in het Hart van de Stad

Wat deze stadswoningen nog opmerkelijker maakt, is hun nadruk op duurzaamheid. Elke woning is uitgerust met een warmtepomp die gebruikmaakt van bodemwarmte, wat zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming. Daarnaast beschikken ze over vloerverwarming, warmteterugwinningventilatie (WTW), zonnepanelen en een kleine tuin met een achterom. Bovendien hebben ze een ruime bergzolder die ook als slaapkamer kan dienen.

Ideale Stadswoningen voor Duurzaam Leven

Deze stadswoningen bieden het beste van twee werelden: de levendigheid van de binnenstad en lage energiekosten. Ze zijn de ideale keuze voor mensen die willen genieten van het stadsleven zonder in te leveren op comfort en duurzaamheid.

Su-VC is trots om te hebben bijgedragen aan dit project, dat niet alleen prachtige huizen heeft opgeleverd, maar ook een positieve bijdrage levert aan de duurzame ontwikkeling van de binnenstad van Almelo. We kijken uit naar toekomstige projecten waarbij we de gemeenschap en het milieu kunnen ondersteunen.

Verder lezen

Bekijk meer