Duurzaamheids rapportages

Een grondige analyse van de huidige staat van uw vastgoed, inclusief een gedetailleerd stappenplan om duurzaamheid te bevorderen.

Tacher in classroom

Op maat gemaakt stappenplan voor duurzaamheidsverbetering

Bent u op zoek naar manieren om zowel de duurzaamheid van uw woning als utiliteitsbouw te verbeteren? Bij Su-VC hebben we ervaring opgebouwd door het inspecteren van meer dan 2.000 woningen en 300 utiliteitsgebouwen. Ons team voert een inspectie uit van uw vastgoed, waarbij we de energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en algehele duurzaamheidspraktijken beoordelen.

Wat ons onderscheidt, is onze eigen ontwikkelde app, speciaal ontworpen om het inspectieproces efficiënter en nauwkeuriger te maken. Deze tool stelt ons in staat om gegevens in real-time vast te leggen, waardoor we sneller en gedetailleerder kunnen rapporteren over de staat van uw vastgoed.

We zijn voornamelijk gericht op CO2-reductie en streven ernaar om terugverdientijden voor het financiële aspect aantrekkelijk te maken. Op basis van de verzamelde gegevens stellen we een stappenplan op dat aansluit op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Of u nu een particuliere woningeigenaar bent die streeft naar een groenere toekomst of een bedrijfseigenaar die kosten wil besparen door verduurzaming te implementeren.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onder het kopje "Downloads" vindt u onze brochure over verduurzaming voor meer informatie over hoe we uw vastgoed kunnen helpen verduurzamen.

Kom in contact