Projecten
Dec 4

104 wonignen Ossenkoppelerhoek

104 wonignen Ossenkoppelerhoek

Su-VC heeft met trots 104 duplexwoningen verduurzaamd in de wijk Ossenkoppelerhoek te Almelo, in opdracht van Beter Wonen! Dit project heeft een aanzienlijke transformatie ondergaan, met tal van verbeteringen die het comfort en de duurzaamheid van de woningen aanzienlijk hebben verhoogd.

In dit project hebben we veel bereikt:


- 102 gloednieuwe keukens zijn geïnstalleerd, waardoor de bewoners kunnen genieten van moderne kookfaciliteiten en een frisse uitstraling.
- Ook zijn er 102 vernieuwde badkamers gerealiseerd, waardoor elke woning beschikt over een eigentijdse en comfortabele sanitaire ruimte.
- Daarnaast zijn er 102 moderne toiletten geplaatst, wat bijdraagt aan het gemak en de hygiëne voor de bewoners.
- Om de luchtkwaliteit te verbeteren, is in elke woning mechanische ventilatie aangebracht, wat zorgt voor een frisse en gezonde leefomgeving.
- Maar liefst 650 kunststofkozijnen zijn geplaatst, waardoor de woningen beter geïsoleerd zijn en het energieverbruik wordt verminderd.
- Voor de daken is er grootschalige renovatie uitgevoerd: 54 daken zijn voorzien van geïsoleerde dakplaten en 54 daken hebben nieuwe dakpannen gekregen, waardoor de isolatie en waterdichtheid zijn verbeterd.
- Met de installatie van 624 zonnepanelen wordt duurzame energie opgewekt, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kostenbesparend is voor de bewoners.

Su-VC wil graag het bouwteam, leveranciers en bewoners bedanken voor hun inzet en samenwerking. Zonder hun betrokkenheid en toewijding zou dit project niet zo succesvol zijn geweest. Speciale dank gaat uit naar Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V., Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV, Bestisol Isolatie, Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, Green-Line dé vakmensen voor nieuwbouw en verbouw, en natuurlijk Beter Wonen Almelo.

Verder lezen

Bekijk meer