Projecten
Apr 3

Stadion Heracles

Stadion Heracles

Vernieuwbouw van Heracles Stadion door Su-VC

Su-VC heeft het bestaande stadion van Heracles vernieuwbouwd, met een uitbreiding van 6.500 naar 12.000 toeschouwers. De vernieuwbouw omvatte het toevoegen van een tweede tribunerings achter het bestaande stadion, waardoor wedstrijden konden doorgaan tijdens de bouw.

Toevoeging van Tweede Tribunerings

De toevoeging van de tweede tribunerings was een cruciaal onderdeel van het vernieuwbouwproject. Door deze slimme aanpak kon de capaciteit van het stadion worden vergroot zonder dat dit ten koste ging van de speelbaarheid van wedstrijden gedurende de bouwperiode.

Comfort en Voorzieningen

Het vernieuwde stadion biedt een scala aan comfort en voorzieningen voor de toeschouwers. Hieronder vallen verbeterde zichtlijnen, ruimere zitplaatsen, een brede traverse op de 1e verdieping, uitgebreide toiletvoorzieningen en diverse horecafaciliteiten. Deze upgrades dragen bij aan een optimale beleving voor fans tijdens evenementen.

Voldoen aan Richtlijnen

Een belangrijk aspect van het project was ervoor te zorgen dat het vernieuwde stadion voldeed aan de strenge richtlijnen van de UEFA en een groot deel van die van de FIFA. Door nauwkeurige planning en uitvoering slaagde Su-VC erin om aan deze eisen te voldoen, wat essentieel is voor de status van het stadion als locatie voor internationale evenementen.

Efficiënte Planning en Uitvoering

Ondanks de omvang van het project en de complexiteit van de vereisten, werd de volledige planontwikkeling in een opmerkelijk korte tijd van slechts 6 weken afgerond na goedkeuring van de directie/RVC van Heracles. Deze efficiëntie in planning en uitvoering getuigt van de professionele aanpak van Su-VC.

Samenwerking met Akor Bouw B.V.

Su-VC werkte nauw samen met aannemer Akor Bouw B.V. om het vernieuwbouwproject te realiseren. Door een constructieve samenwerking konden bouwvergaderingen en financiële werkgroepen efficiënt worden georganiseerd, wat bijdroeg aan het succesvolle verloop van het project.

Verder lezen

Bekijk meer