Projecten
Dec 1

Verbouwing Voor Siza Arnhem

Verbouwing Voor Siza Arnhem

Su-VC is trots op het bouwmanagement dat we hebben verzorgd voor een inspirerend project in Arnhem. In samenwerking met Siza Arnhem hebben we de onderste twee verdiepingen van hun pand aan het Oosterveld getransformeerd en aangepast aan de groeiende behoeften van de organisatie.

Uitbreiding van Dagbestedingsruimte

Het centrale doel van dit project was de uitbreiding en verbouwing van de dagbestedingsruimte van Siza Arnhem. Hierdoor konden we extra kantoren en werkplaatsen creëren, evenals de toevoeging van een splinternieuwe filmstudio. Deze uitbreiding betekent een aanzienlijke verbetering voor de dienstverlening van Siza en de kwaliteit van de omgeving voor hun deelnemers.

Efficiëntie en Minimale Overlast

Een van de uitdagingen van dit project was de strakke tijdsplanning. Su-VC en Siza Arnhem begrepen het belang van een efficiënte uitvoering en minimalisering van overlast. Daarom hebben we het hele project in slechts 6 weken afgerond, waardoor de normale activiteiten van Siza Arnhem zo min mogelijk werden verstoord.

Resultaten om Trots op te Zijn

Het eindresultaat van dit project is een inspirerende en functionele ruimte voor Siza Arnhem en hun deelnemers. De nieuwe kantoren, werkplaatsen en filmstudio zullen bijdragen aan de missie van Siza om mensen met een beperking te ondersteunen en een betere kwaliteit van leven te bieden.

Verder lezen

Bekijk meer