Verduurzaming

Inspecties voor de basis opname

Bekijk een demo opname

Bouwkundige inspectie

Bouwtechnische en Installatietechnische Inspectie: Een Grondige Analyse voor Optimaal Vastgoedbeheer

Bij SU-VC begrijpen we dat een gedegen inzicht in de bouwtechnische en installatietechnische staat van een gebouw van essentieel belang is voor succesvol vastgoedbeheer. Onze uitgebreide inspectiediensten bieden waardevolle informatie en helpen eigenaren, beheerders en investeerders om weloverwogen beslissingen te nemen en de levensduur en waarde van het vastgoed te maximaliseren.

Grondige Analyse voor Objectief Inzicht
Onze inspecties worden uitgevoerd door ervaren bouwkundige en installatietechnische experts, die elke centimeter van het gebouw zorgvuldig onder de loep nemen. We brengen de bouwkundige elementen, constructies, gevels, daken, vloeren en installaties, zoals elektriciteit, verwarming, ventilatie, en sanitair, in kaart.

Wat we onderzoeken

Bouwkundige Elementen:
We controleren de staat van metselwerk, beton, staalconstructies, trappen, plafonds, en gevels. Eventuele gebreken, scheuren of slijtage worden nauwkeurig geregistreerd, ook kijken we naar het type glas, kozijn, en spouwmuurisolatie.

Installatietechnische Systemen: Onze inspecties omvatten een beoordeling van elektrische systemen, verwarmingsinstallaties, airconditioning, ventilatie, sanitair en riolering. We controleren de aanwezigheid en efficiëntie van elk systeem.

Duidelijke Rapportage en Advies
Na de inspectie ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport met een heldere analyse van de bevindingen. We bieden u een objectief overzicht van de staat van het gebouw, inclusief eventuele gebreken en aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen en onderhoudsacties.

Waarom kiezen voor SU-VC Inspectiediensten?

Expertise:
Onze inspecteurs zijn hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring in bouw- en installatietechniek.

Objectiviteit: We bieden een onpartijdige en objectieve evaluatie, wat van cruciaal belang is bij vastgoedbeheer en investeringsbeslissingen.

Kostenbesparing: Met ons inzicht kunt u preventieve onderhoudsmaatregelen nemen en toekomstige problemen voorkomen, wat kan leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn.

Optimalisatie: Het in kaart brengen van de technische staat van het gebouw stelt u in staat om de prestaties, duurzaamheid en waarde te optimaliseren.

Bij SU-VC streven we naar een professionele en transparante aanpak bij elke inspectie. Onze inspectiediensten bieden u waardevolle inzichten en ondersteuning om uw vastgoed te laten floreren. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beheren en onderhouden van uw waardevolle vastgoedbezit.