Projecten
Aug 1, 2023

Transformatie van Paviljoenen

Datum: 5 september 2023

Welkom bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V., waar we graag verhalen delen over baanbrekende vastgoedprojecten die het leven van mensen transformeren. In deze editie richten we onze aandacht op een project dat veel meer betekent dan alleen bouw - de verbouwing van twee paviljoenen voor Stichting Siza te Arnhem.

Een Nieuwe Horizon voor Stichting Siza

Stichting Siza is een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking, en bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. waren we vereerd om de directievoering en dagelijkse begeleiding te verzorgen voor de transformatie van twee paviljoenen die als tijdelijk verblijf voor 22 cliënten zullen dienen gedurende drie jaar.

Maatwerk voor Cliënten Comfort

Deze paviljoenen zijn getransformeerd om te voldoen aan de behoeften van de cliënten van Stichting Siza. De indelingen zijn aangepast door de toevoeging van extra keukenblokken en badkamers, bekabelingen zijn vernieuwd en werkplaatsen voor het personeel zijn gecreëerd. Deze aanpassingen zijn zorgvuldig gedaan om het comfort en de levenskwaliteit van de cliënten te verbeteren.

Een Samenwerking voor Succes

Bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. zijn we trots op onze rol bij dit project. We hebben ondersteuning geboden op het gebied van calculatie, tekenwerk, contractering van uitvoerende partijen en bouw- en procesbegeleiding. De nauwe samenwerking met aannemer Kuiperbouw en installateur Kuijpers Installatie heeft geresulteerd in een naadloze uitvoering van het project.

Een Toekomst van Duurzaamheid

Een opvallend aspect van deze verbouwing is de aandacht voor duurzaamheid en behoud. Alle aanpassingen zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als het huidige design en zijn zo ontworpen dat ze na de huurperiode zonder sloopwerk in de oorspronkelijke staat kunnen worden hersteld.

Een Nieuw Hoofdstuk voor Cliënten

De transformatie van deze paviljoenen markeert niet alleen een nieuwe fase voor Stichting Siza, maar ook een verandering in de levens van de cliënten die erin zullen wonen. Bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. geloven we in het creëren van ruimtes die levens transformeren en dragen we trots bij aan projecten die een positieve impact hebben op de samenleving.

Wilt u meer weten over ons werk in vastgoedtransformaties en hoe we organisaties zoals Stichting Siza ondersteunen? Neem gerust contact met ons op.