Projecten
Aug 1, 2023

Nieuwbouwproject aan de Bavinkstraat, Almelo

Datum: 5 september 2023

Welkom bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V., waar we graag verhalen delen over eigentijdse vastgoedprojecten die de stedelijke levensstijl omarmen. In dit bericht nemen we u mee naar het nieuwbouwproject aan de Bavinkstraat in Almelo, waar 10 moderne eengezinswoningen zijn gecreëerd om aan de behoeften van de moderne bewoner te voldoen.

Een Nieuwe Dimensie in Wonen

Wonen in de stad gaat over meer dan alleen een plek om te slapen; het gaat om het creëren van een leefomgeving die naadloos past bij de levensstijl van de bewoners. De nieuwbouw van 10 eengezinswoningen aan de Bavinkstraat biedt een nieuwe dimensie in wonen, waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

Eigentijds Ontwerp in Rood Metselwerk

Bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. streven we naar architectuur die zowel functioneel als esthetisch is. De stadswoningen aan de Bavinkstraat zijn voorzien van een eigentijds ontwerp met rood metselwerk, wat een warme en uitnodigende uitstraling geeft. Dit ontwerp vormt een harmonieus geheel met de omgeving en draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht.

Duurzame Innovatie

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van moderne woningbouw, en daarom zijn deze stadswoningen voorzien van grondwarmtepompen in combinatie met zonnepanelen. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten voor bewoners, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bouw en Oplevering

Het project aan de Bavinkstraat is geen visie meer, maar een realiteit die tot leven komt. De bouw is gestart en de stadswoningen staan op het punt om hun deuren te openen voor hun nieuwe bewoners. De oplevering van de woningen was gepland voor medio 2021, waardoor bewoners binnenkort kunnen genieten van hun eigentijdse en duurzame woonomgeving.

Een Toekomst in Stijl

Bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. zijn we trots om bij te dragen aan de creatie van woningen die perfect passen bij de moderne levensstijl. Het nieuwbouwproject aan de Bavinkstraat belichaamt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Wilt u meer weten over ons werk in eigentijdse woningbouw en duurzame innovatie? Neem gerust contact met ons op.