Projecten
Aug 1, 2023

Duurzaamheid: Verduurzaming van Sociale Woningbouw

Datum: 5 september 2023

Welkom bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V., waar we verhalen delen over baanbrekende vastgoedprojecten die niet alleen de levenskwaliteit verbeteren, maar ook de planeet koesteren. In dit bericht nemen we u mee naar een opmerkelijk verduurzamingsproject voor sociale woningbouw, waar renovaties sloop voorkomen en een duurzame toekomst wordt gerealiseerd.

Een Nieuw Begin voor Bestaande Woningen

Bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. geloven we dat bestaande woningen kunnen worden omgetoverd tot moderne, energiezuinige en comfortabele leefruimtes. Het verduurzamingsproject voor sociale woningbouw heeft het potentieel om een nieuw begin te creëren voor woningen die voorheen op de nominatie stonden om te worden gesloopt.

Een Complexe Benadering van Duurzaamheid

Verduurzaming gaat verder dan het installeren van zonnepanelen; het vereist een alomvattende benadering. Bij dit project zijn dak-, gevel- en dakisolatie gecombineerd met meerjarenonderhoud (MJOB) zoals keukenvervanging, badkamer- en toiletvervangingen, rioleringvervanging en meer. Deze holistische aanpak maximaliseert niet alleen de energie-efficiëntie, maar zorgt ook voor een verbeterde leefomgeving voor bewoners.

Efficiënte Inspecties met Technologie

Inspecties zijn een integraal onderdeel van dit verduurzamingsproject. Via Su-VC worden inspecties uitgevoerd en afspraken gemaakt.

Van Visie naar Realiteit

Dit verduurzamingsproject is niet langer slechts een visie, maar een tastbare realiteit. Met bijna 700 voltooide woningen en nog eens 400 woningen in de voorbereiding, wordt het potentieel van duurzame renovaties duidelijk zichtbaar. Woningen worden getransformeerd tot hedendaagse oases van comfort en duurzaamheid.

Samen Werken aan de Toekomst

Bij Suijkerbuijk Vastgoed Consultancy B.V. zien we dit verduurzamingsproject als een stap richting een duurzamere toekomst voor zowel bewoners als het milieu. We zijn trots om de krachten te bundelen met alle andere partners om sociale woningbouw nieuw leven in te blazen.

Wilt u meer weten over ons werk in duurzame renovaties en het behoud van bestaande woningen? Neem gerust contact met ons op.