icon

Over ons

Wij zijn een gezellige vastgoedconsultancy gevestigd in het prachtige Zeeland, met een sterke passie voor duurzame ontwikkelingen in Nederland. Ons verhaal begon in 2015, toen Hans Suijkerbuijk Su-VC oprichtte. Sindsdien werken we samen met een team van 7 toegewijde vastgoedadviseurs. Elke dag zetten wij ons in om innovatie en duurzaamheid te bevorderen in de Nederlandse vastgoedsector.

Onze Waardes

Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het verminderen van de milieu-impact in de vastgoedsector. Duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen.

Innovatie: We omarmen voortdurende innovatie en streven naar nieuwe en creatieve oplossingen voor vastgoedvraagstukken. We geloven in het vinden van innovatieve manieren om onze doelen te bereiken.

Integriteit: Eerlijkheid, ethiek en transparantie zijn fundamenteel voor onze bedrijfsvoering. We streven ernaar om integer en eerlijk te handelen, zowel intern als in onze relaties met klanten en partners.

Kwaliteit: We streven naar uitmuntendheid in al onze diensten. We zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking. We werken samen met klanten, partners en belanghebbenden om gezamenlijke doelen te bereiken en waarde toe te voegen aan projecten.

Wij staan voor innovatie

Our commitment to recycling drives us towards a circular economy where waste becomes a resource. Join us in shaping a cleaner, brighter future.

Clean Energy Revolution

By harnessing renewable resources like solar and wind, we're reducing our carbon footprint, advancing a sustainable energy landscape.

Circular Economy

By recycling and reducing landfill waste, we're conserving valuable resources, curbing pollution, and leaving a healthier planet.

Role in Sustainability

Through your support of green energy and recycling practices, you're contributing to a more resilient environment.

Korne Barendregt

Projectleider

Berjan de Wilde

Projectleider

Astrid van den Bosch

Junior Projectleiding

Nikkie van Gessel

Junior Projectleiding

Kom vrijblijvend in contact