Technische inspecties

Wij inspecteren vastgoed, bouwkundig en installatietechnisch.

Bij Su-VC begrijpen we dat kennis de sleutel is tot slimme besluitvorming. Daarom bieden wij grondige inspecties aan om de huidige staat van gebouwen en installaties vast te leggen. Of u nu een vastgoedbeheerder, woningcorporatie of bedrijfseigenaar bent, onze inspecties bieden u waardevolle inzichten om weloverwogen keuzes te maken en de kwaliteit van uw vastgoedportfolio te verbeteren.

Gedetailleerde Nul-Meting

Met onze inspecties wordt de huidige toestand van uw gebouwen en installaties nauwkeurig vastgelegd. Dit is essentieel voor strategische planning en toekomstige investeringen.

Wij beoordelen de bouwkundige staat van uw panden, inclusief structurele integriteit, isolatie, en eventuele bouwkundige tekortkomingen.

Voor woningcorporaties(etc) verstrekken wij waardevolle gegevens over straten en buurten, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over investeringen en renovaties & duurzaamheid.

Kom in contact

geavanceerde inspectietechnologieën

Kom in contact

naast onze grondinspecties maken we ook gebruik van geavanceerde drone-inspecties om daken en gevels van gebouwen te onderzoeken.

1
Wat houdt een gebouwinspectie precies in?

Een gebouwinspectie bij Su-VC is een grondige evaluatie van de huidige staat van een gebouw. Dit omvat zowel bouwkundige als installatietechnische aspecten. We identificeren eventuele tekortkomingen, structurele problemen en geven u inzicht in de algehele conditie van het pand.

2
Waarom is een nul-meting van mijn gebouwen belangrijk?

Een nul-meting biedt een referentiepunt voor toekomstige evaluaties en verbeteringen. Het helpt vastgoedbeheerders en woningcorporaties om strategische beslissingen te nemen en eventuele veranderingen in de loop der tijd te meten.

3
Wat voor soort  expertise hebben jullie inspecteurs?

Onze inspecteurs bij Su-VC beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van bouwtechniek en installatietechniek. Bovendien zijn we getraind om asbest te herkennen en te identificeren, schimmels te detecteren en houtrot te identificeren.

4
Hoe lang duurt een typische inspectie?

De duur van een inspectie varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het gebouw. Gemiddeld genomen kan een inspectie enkele uren in beslag nemen voor woningbouw.