Planontwikkeling

Bouwmanagement

Vrijblijvend advies

Bouwmanagement

Bij Su-VC begrijpen we hoe belangrijk het is om uw vastgoedprojecten efficiënt en effectief te managen. Of het nu gaat om de ontwikkeling en realisatie van een nieuw gebouw, de uitbreiding, herontwikkeling of transformatie van een bestaand pand, ons team van specialisten staat voor u klaar om u te begeleiden in elke fase van het project.

Projectmanagement is onze kernexpertise. Vanaf het allereerste initiatief tot aan de nazorg, zorgen wij ervoor dat uw wensen en eisen volledig worden vervuld binnen de gestelde kaders van budget, planning en kwaliteit. Onze directievoerders en ervaren toezichthouders bewaken de contractuele kwaliteit binnen een dynamische omgeving en zien erop toe dat uw project tot in detail wordt uitgevoerd volgens de afgesproken specificaties.

Bij contractmanagement nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het specificeren, onderhandelen, aangaan, beheren, monitoren en naleven van contracten tussen u en uw opdrachtnemers. Of het nu gaat om grondaankopen, vastgoedtransacties, aannemingsovereenkomsten, huurovereenkomsten of de uitbesteding van beheer en onderhoudswerkzaamheden, Su-VC zorgt voor een vlekkeloos verloop van het proces en minimaliseert eventuele risico's.

Maar ons dienstenpakket gaat verder. Onze expertise omvat ook huisvestingsmanagement, waarbij we ons richten op het optimaliseren van uw werkomgeving. Een prettig werkklimaat is van essentieel belang voor het behalen van de beste resultaten, en onze adviseurs zijn ervaren in het creëren van een professionele werkomgeving die perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Daarnaast bieden wij vastgoedadvies op maat, strategische adviezen voor uw project of vastgoedportefeuille, haalbaarheidsstudies, onderzoek naar verbouwings- en nieuwbouwmogelijkheden, en nog veel meer. Su-VC heeft de kennis en ervaring om u te begeleiden bij het nemen van cruciale beslissingen en het optimaliseren van uw vastgoedbeheer.

Ons team staat voor u klaar om u te helpen met

Projectmanagement:

Opzetten van de organisatie van uw bouwproject.
Opstellen van een gedetailleerd programma van eisen.
Raming van investeringskosten en begrotingen.
Begeleiding bij de besluitvorming.
Projectbewaking op het gebied van tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie.
Risicomanagement en selectie en contractering van ontwerpende en uitvoerende partijen.

Directievoering en toezicht:

Coördinatie en toetsing van contracten en tekenwerk.
Leiding geven aan bouwvergaderingen.
Beoordeling en registratie van meer- en minderwerk.
Controle en toezicht op de bouwplaats.
Verzorging van werkadministratie, oplevering en revisiebescheiden.

Contractmanagement:

Beheer van contracten, van aanvraag tot naleving.
Ondersteuning bij grondaankopen, vastgoedtransacties, aannemingsovereenkomsten, huurovereenkomsten en beheer en onderhoudswerkzaamheden.

Huisvestingsmanagement:

Analyse van ruimtebehoefte en financiële kostenanalyse.
Opstellen van een ruimtelijk en functioneel programma van eisen.
Begeleiding bij het ontwerpproces en ontwikkelen van het optimale werkplekconcept.
Implementatie van 'het nieuwe werken' en beheer van de inrichting als projectmanagement.

Vastgoedadvies:

Strategische adviezen voor uw project of vastgoedportefeuille.
Due dilligences en haalbaarheidsstudies.
Contractering van adviseurs, uitvoerenden en beheer en onderhoudswerkzaamheden.

Bij Su-VC bent u verzekerd van professioneel vastgoedbeheer en advies op maat. Wij zijn trots op onze successen en willen u graag bijstaan bij het realiseren van uw vastgoeddoelen. Neem contact met ons op voor een samenwerking die uw projecten naar nieuwe hoogten zal tillen.